Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons warenhuis zijn voor eigen rekening. Deze kosten verschillen per vervoerder, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@aircoflow.nl, of na aanmelding via dit formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren

Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Bij Flow kan je jouw product binnen 14 dagen retourneren. Neem hiervoor contact met ons op via Info@aircoflow.nl of stuur het product, na aanmelding via het retourformulier, retour.

Mag ik mijn product retourneren?

Een product retourneer je binnen 14 dagen na ontvangst. Het product moet compleet zijn, in nieuwstaat zijn en in de originele verpakking zijn. Het product mag gerust worden bekeken, maar niet worden gebruikt.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Hoe retourneer ik een product?

Alle gekochte producten van Flow mogen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Een product retourneer je in nieuwstaat, compleet en in de originele verpakking.

Het product kan worden teruggestuurd naar ons via het retourformulier. De kosten voor het retourneren hangt af van de vervoerder die wordt gebruikt. Het is ook mogelijk dat Flow de producten bij je ophaalt, daar zijn kosten aan verbonden. Neem daarvoor contact met ons op.

Voor meer informatie over ruilen en retourneren, verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Zodra Flow het product heeft ontvangen en er geconstateerd is dat het product aan de retourvoorwaarden voldoet, betalen wij je terug. Terugbetaling gebeurt op dezelfde manier als waarop je voor het product hebt betaald.

Hoe snel het geld daarna op je rekening staat, hangt af van de betaalmethode:
iDeal: 5 werkdagen
Creditcard: 5 werkdagen
Betaling bij ontvangst: 5 dagen

Mijn product is defect of incompleet geleverd?

Het is vervelend als een product defect op incompleet is geleverd. Als dat het geval is vragen wij om contact met ons op te nemen, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.